2012. január 28., szombat

rózsás díszmárna csapat 10db akár 1ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

Hazai tenyésztésű rózsás díszmárna csapat 10db  akár 1ft-ért a tiéd lehet
 Átvétel: Az aukció zárását követően egy héten belül, személyesen Pilisvörösváron, itt lehetőséged egyesével kiválasztani a halakat, vagy előre egyeztetett helyen és időben Budapesten (leginkább Óbudán).
Házhozszállítás:   A hatályos törvények előírásai szerint, csak Budapesten és Pest megyében megoldható, Ára: 1990ft.
Licitet nem törlök, erre kérlek figyelj oda!
Díszmárnák (Barbus)
A medencéinkben gondozott Puntius fajok Elő- és Hátsó-Indiában honosak. Az Afrikából származó fajokat nálunk nem tartják. A legkülönbözőbb vizek lakói. Őshazájukban általában nagy csapatokba verődve találhatók, sokszor óriási tömegben. - Mozgékonyak, ezért lehetőleg 50 literesnél nagyobb medencékben tartsuk őket. Kedvelik a víz tetején úszó növényzetet (Riccia, Ceratoptertis) és a sötét talajt.
Szeretnek a talaj közelében tartózkodni. Általában kedvelik a viszonylag meleg vizet, de eltűrik a rövid ideig tartó alacsonyabb hőmérsékletet is (minimum 16-17 fok). Élénkségüket növeli, ha 2-3 hetenként vizük 1/3-át lecseréljük friss vízzel. - A víz minősége iránt különösebb igényeket nem támasztanak. A tiszta vizet azonban mindegyik faj szereti. Békés természetűek. Egyaránt táplálhatók száraz és élő eleséggel. A Puntius-félék nagyon falánk, és táplálékkeresés közben gyakran a talajra rakódott, ún. "mulm" réteget is, átdolgozzák".



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-31 20:00
. rózsás díszmárna csapat 10db akár 1ft - Jelenlegi ára: 1 Ft